Paolo Tanze

Paolo Tanze

Paolo Tanze se je rodil v Ivrei (Italija) in odrasel v Italiji, v okolici Trsta.

Diplomiral je iz tujih jezikov na tržaški univerzi leta 1997, nato je delal pri raznih mednarodnih podjetij v Italiji, Švici in Sloveniji, predno se je odločil za samostojno poslovno pot kot neodvisni poslovni svetovalec leta 2007. Bogate mednarodne izkušnje nabrane v raznolikih poslovnih okoljih mu omogočajo učinkovitejše posredovanje in razumevanje potreb posameznikov, ki so podvrženi prekomernemu stresu zaradi specifičnosti delovnega okolja.

Odločitev za uporabo metode MDH Breathing Coordination z učenjem pri Robinu de Haasu in Lynn Martin že od leta 2014 ponuja dodatno učinkovito rešitev v sklopu poslovnega svetovanja in doseganju višje življenske kakovosti, za podjetja kot tudi za posamezne osebe. Paolo je certificiran izvedenec metode že od leta 2016, dodatno je izobraževal in pridobil certifikat tudi kot maser klasične masaže. Veliko izkušenj ima z delom pri specifičnih izzivih kot je rehabilitacija po nesrečah, iktusom, z invalidi in z otroki, ki kažejo znake anksioznosti, astme ali drugih.

Paolo Tanze ima veliko izkušenj tudi pri grafičnem, predvsem risalnem oblikovanju in je prispeval anatomske kot funkcionalne ilustracije za knjige in na socialnih omrežjah.

Za rezervacijo termina s Paolom, prosim kontaktirajte nas tukaj!