Ure petja

Zakaj so Voice up pevske ure posebne?

Naš glavni cilj je, da vsak in vsaka najde svoj edinstven in zdrav glas, ne glede na zaželjen glasbeni stil ali repertoar. V naših urah se lahko učite:

  • osnovno a precizno funkcionalno anatomijo- radi bi, da razumete kaj se dogaja v vašem telesu ko uporabljate svoj glas da boste čim bolj samostojni
  • učinkovito idhanje- da bi peli brez forsiranja vam pomagamo najti in odpraviti morebitne težave pri dihanju (v kombinaciji z urami dihalne koordinacije in laringalne masaže če je potrebno)
  • izbrati svoj program- učimo tako klasično kot tudi mjuzkal, pop, jazz in druge pevske stile, pri vseh je naša prioriteta zdrava uporaba glasu
  • vaje, ki so namenjene vašemu osebnemu razvoju (vaje za operno petje so druge kot za jazz itd.)

Močno verjamemo da vsaka in vsak lahko poje, ne glede na to, koliko ste stari ali kolikokrat ste slišali da “ne morete”! Čeprav ne moremo obljubiti, da boste naslednji Pavarotti ali naslednja Beyonce, ampak vsak glas šteje in če radi pojete je to dovolj da se boste imeli lepo in se nekaj novega naučili.

Imamo tudi veliko izkušenj pri rehabilitaciji glasov- če imate težave kot so vozli, edem ali disfonijo bomo z veseljem delali z vami in z vašim zdravnikom na olajšanju ali rešitvim v nekaterih primerih lahko celo preprečimo invazivne posege ali operacije.

Kakšne ure nudimo:

Izberite lahko med več možnostmi:

  • individualne ure (trajanje posamezne ure 50-60 minut, fokus je na pevski tehniki in interpretaciji pesmi)
  • skupinske ure (učimo skupine do 4 pevce/pevke, trajanje posamezne ure 60 minut ali več, fokus je na pevski tehniki in interpretaciji pesmi)
  • Vokalni ansambel (4-10 pevcev, fokus na učenju petja harmonij, samostojnosti in razvoja ušesa in glasu)

Kontaktirajte nas če se zanimate za naše pevske ure!